Nemáte chuť na trochu české klasiky? Restaurant Kandelábr na pražském Vyšehradě ji přináší v moderním pojetí a s vytříbeným stylem. Používáme jen kvalitní čerstvé suroviny, nakupujeme sezónní zeleninu, která nás inspiruje při přípravě netradičních sezónních nabídek. Denně chystáme čerstvé pečivo v naší domácí pekárně.
Článek o restauraci a jejím vybavení produkty Retigo naleznete ZDE.
Co řekli o zařízení Retigo:
Můžete, prosím, uvést pár příkladů výsledků vaření s Retigo produkty?
► Konvektomat Retigo využíváme denně v naší restauraci jako spolehlivého pomocníka, který nám šetří čas i peníze. Často konvektomat využíváme na vaření v páře a na pečení masa. Zaručuje kvalitní výsledek. Je jako další kuchař v našem týmu, který ví, co má dělat.
Jaké výhody přináší Retigo produkt do Vašeho provozu?
► Produkt Retigo nám šetří čas i peníze spojené s přípravou jídel jak denní nabídky, tak jídel na objednávku. Můžeme se vždy spolehnout na kvalitní zpracování všech surovin ať už připravovaných pečením či v režimu páry.
Z jakého důvodu byste Retigo produkt doporučil jiným?
► Doporučili bychom ho velkým i malým provozovnám, z nespočtu funkcí na jednotlivé vaření si vybere i náročnější uživatel. i ovládání konvektomatu Retigo je velmi jednoduché a intuitivní.
Co pro Vás, jednou větou, znamená produkt Retigo?
► Pomocník.
Jan Kopal
Šéfkuchař