Retigo s.r.o.

Vyšehradský Kandelábr restaurant

Místo realizace: Praha
Realizovala společnost: Amerex
Rok realizace: 2013
Země: Česká republika
Typ provozu: Restaurace

Nemáte chuť na trochu české klasiky? Restaurant Kandelábr na pražském Vyšehradě ji přináší v moderním pojetí a s vytříbeným stylem. Používáme jen kvalitní čerstvé suroviny, nakupujeme sezónní zeleninu, která nás inspiruje při přípravě netradičních sezónních nabídek. Denně chystáme čerstvé pečivo v naší domácí pekárně.

Článek o restauraci a jejím vybavení produkty Retigo naleznete ZDE.

 

Co řekli o zařízení Retigo:

Můžete, prosím, uvést pár příkladů výsledků vaření s Retigo produkty?

► Konvektomat Retigo využíváme denně v naší restauraci jako spolehlivého pomocníka, který nám šetří čas i peníze. Často konvektomat využíváme na vaření v páře a na pečení masa. Zaručuje kvalitní výsledek. Je jako další kuchař v našem týmu, který ví, co má dělat.

Jaké výhody přináší Retigo produkt do Vašeho provozu?

► Produkt Retigo nám šetří čas i peníze spojené s přípravou jídel jak denní nabídky, tak jídel na objednávku. Můžeme se vždy spolehnout na kvalitní zpracování všech surovin ať už připravovaných pečením či v režimu páry.

Z jakého důvodu byste Retigo produkt doporučil jiným?

► Doporučili bychom ho velkým i malým provozovnám, z nespočtu funkcí na jednotlivé vaření si vybere i náročnější uživatel. i ovládání konvektomatu Retigo je velmi jednoduché a intuitivní.

Co pro Vás, jednou větou, znamená produkt Retigo?

► Pomocník.

Jan Kopal
Šéfkuchař