Příprava většího množství pokrmů není výhradně o samotném vaření, ale také o udržování pokrmů v ideální teplotě a dokonalé konečné kvalitě. Přesně k tomuto účelu slouží holdomat. Při teplotě 65 – 75°C dokážete za pomoci holdomatu udržovat nejrůznější druhy masa po dlouhou dobu teplé a připravené k okamžitému servírování.
Zároveň mají holdomaty RETIGO v rukávu ještě další eso – umožňují pečení při nízké teplotě a dlouhém čase. Technikou pomalého pečení získáte perfektně propečené maso, které je křehké, chuťově dokonalé a na rozdíl od klasického pečení ztrácí minimum ze své původní váhy.
Zjednodušte si práci
-Skladujte smažené či pečené pokrmy. Díky speciálnímu odvlhčení komory budou vždy křupavé.
- Maso pouze rychle osmahněte a pak vložte do Vision Holdomatu. Ten se postará o zbytek a váš grill zůstane tak volný pro další přípravy a uvolní tak kapacitu konvektomatu.
Efektivně využijte svůj konvektomat
- Vision Holdomat vám poskytne funkci udržovací skříně či funkce "Cook & Hold"
- Maso je, stejně jako v konvektomatu, vařeno a udržováno v ideální teplotě s minimální váhovou ztrátou.
Vhodné zařízení i pro párty a venkovní catering
- Pokrmy připravené v kuchyni mohou být transportovány v Vision Holdomatu a podávány teplé.
- Praktické rukojeti umožní přístroj bezpečně přenášet.