Naše restaurace je zaměřena na moderní gastronomii, vaříme z čerstvých surovin, nepoužíváme konvenienci, stálé menu pravidelně obměňujeme dle sezóny. Pořádáme akce mezinárodní kuchyně např. Španělský večer (tapas, paella), Sushi večer, Dny francouzské kuchyně, večer s Italem apod.
Co řekli o zařízení Retigo:
Můžete, prosím, uvést pár příkladů výsledků vaření s Retigo produkty?
► Konvektomaty využíváme k přípravě všech pokrmů z naší nabídky od vaření, pečení, konfitování mas přes přípravu veškerých příloh až po pečení vlastního pečiva. Holdomat využíváme pro dlouhodobé nízkoteplotní pečení.
Jaké výhody přináší Retigo produkt do Vašeho provozu?
► Usnadňuje práci zejména při přípravě většího počtu/druhů jídel.
Z jakého důvodu byste Retigo produkt doporučil jiným?
► Z důvodu dobré a vstřícné komunikace s výrobcem, rychlého a kvalitního servisu.
Co pro Vás, jednou větou, znamená produkt Retigo?
► Spolehlivost.
Patrik Krpela
Šéfkuchař