Restaurace je posazená do moderního prostředí v prostorách Panského Pivovaru v Holešově pocházejícího již ze 17. století. Kromě tankového piva a kvalitního jídla z lokálních produktů Vám restaurace Panský Pivovar nabídne příjemné posezení, profesionální služby, ale i možnost cateringových služeb v historických prostorách této budovy v centru města.
Co říkají o zařízení Retigo:
Jaké jsou výsledky vaření s Retigo produkty?
► Výborné, vše šlape bez problémů. Jako pivovar a hotel vaříme českou, ale také mezinárodní kuchyni. Je to zhruba 50 na 50. Přes obědová menu vydáme 200-300 porcí. Vaříme hodně těstovin, lasagne, šunku od kosti apod., využíváme metodu sous-vide i noční vaření. Pracovat s konvektomaty je prostě pohoda.
Jaké výhody přináší Retigo produkty do vaší kuchyně?
► Jednoduchost ovládání i použití, vše je naprosto intuitivní. Konvektomaty jsou přesné, víte, že vždy budete mít skvělé jídlo. Oceňujeme také noční vaření. Když něco nestíháme, všechno doděláme přes noc. Ráno přijdeme a je hotovo. Kolega tvrdí, že konvektomaty jsou prostě mazec. Je to obrovská pomoc oproti klasickým troubám, které tady také stále máme, i když už nemají využití.
Doporučili byste produkt Retigo jiným? Z jakého důvodu?
► Ano, nejvíce právě díky snadnému ovládání, které oproti konkurenci pochopí každý.
Co pro vás, několika slovy, znamená produkt Retigo?
► Ulehčení práce.
Ryan Darley
šéfkuchař