Rodinný podnik provozuje švábské pohostinství již šestou generaci, konkrétně od roku 1860. Hostinec má širokou nabídku akcí, cateringu a možnost společného stravování pro větší skupiny.
Zvláštní pozornost je věnována kvalitě použitých produktů – pokrmy se připravují pouze z regionálního zboží, ovoce a zelenina pochází z ekologického zemědělství certifikovaného státem Bádensko-Württembersko, bylinky z vlastní zahrádky.
Jelikož disponuje restaurace kapacitou pro 160 hostů a denně se připravuje v kuchyni až pětset jídel, byl v červenci 2017 zakoupen konvektomat Retigo Blue Vision B2021i. Kvůli jeho rozměrům ho musela firma Gloger Gastroservis rozmontovat a po jednotlivých dílech dopravit oknem do kuchyně.
Od té doby profituje majitel pan Mattheis a jeho manželka, která je vedoucí kuchyně, ze snížení provozních nákladů, díky nízké spotřebě elektrické energie a vody, překvapivě krátké doby zahřívání a velmi rovnoměrného výsledku pečení.
Mezi významné přednosti patří také neobyčejný zákaznický servis firmy Gloger Gastroservice.
Provozovatel této restaurace by dále doporučil produkt Retigo především z těchto důvodů:
Velmi dobrý poměr ceny a výkonu, jednoduché a přehledné ovládání, pojízdné banketové vozíky a stoprocetně účelný design dělá z konvektomatu perfektního partnera v kuchyni.