První restaurace na pražském Staroměstském náměstí, která je určena především pro zákazníky, jež ocení tradiční českou kuchyni v moderním pojetí, nejlepší moravská vína a plzeňské pivo z nádrží tzv. tanků. Název podniku odkazuje na historii objektu, ve kterém se v 18. a 19. století skutečně razily mince.
Co řekli o zařízení Retigo:
Můžete, prosím, uvést pár příkladů výsledků vaření s Retigo produkty?
► S konvektomaty panuje celková spokojenost se všemi úpravami. Využíváme vaření ve vakuu, pečení přes noc. Holdomaty pak především využíváme na konfitování stehen a udržování pokrmů při výdeji.
Jaké výhody přináší Retigo produkt do Vašeho provozu?
► Hlavní výhodou je to, že ho máme. Nejen že uspoříme mnoho času a díky programovatelnosti eliminujeme i lidské chyby, ale navíc jsme schopni dosáhnout i minimálních váhových úbytků na potravinách a tím ušetřit nemalé náklady.
Z jakého důvodu byste Retigo produkt doporučil jiným?
► Největší výhodou je servis – rychlý, kvalitní s bezkonkurenční dostupností náhradních dílů.
Co pro Vás, jednou větou, znamená produkt Retigo?
► Kvalitní výsledný produkt.
David Kalina
Executive chef