Retigo s.r.o.

Cattani pasta bar

Místo realizace: Brno
Realizovala společnost: GOZ Gastro
Rok realizace: 2014
Země: Česká republika
Typ provozu: Bistro, rychlé občerstvení
WWW realizace: Cattani pasta bar

V našem pasta baru si vyrábíme vlastní čerstvou pastu (i v bezlepkové formě), vlastní pesta, teplé omáčky a dorty. To vše v otevřené kuchyni, ať mají hosté možnost nahlédnout do provozu. Rychlé, příjemné a otevřené bistro se zaměřením na hosty žijící a pracující v centru města, čili lehce stravitelné pokrmy s možností vše si odnést také s sebou.

 

Co řekli o zařízení Retigo:

Můžete, prosím, uvést pár příkladů výsledků vaření s Retigo produkty?

► V konvektomatu grilujeme masa, pečeme lasagne i náš chleba. Co si nemůžeme vynachválit jsou dlouho a pomalu tažené vývary, které vaříme přes noc.

Jaké výhody přináší Retigo produkt do Vašeho provozu?

► Možnost přípravy většího množství jídel najednou, snadnější ovládání než u klasického vybavení, pečení resp. vaření přes noc, rychlejší kynutí těst v konvektomatu. Také přednastavené programy nám ulehčují práci. 

Z jakého důvodu byste Retigo produkt doporučila jiným?

► Úspora času a místa v kuchyni, větší kvalita jídel a přednastavené programy, vykrytí špiček.

Co pro Vás, jednou větou, znamená produkt Retigo?

► Skvělý pomocník.

Inna Kursková
Kuchař