Britská škola pro děti ve věku 11-18 let klade důraz na kvalitu vzdělávání s duchovním podtextem. Ve své školní kuchyni používají zařízení Retigo a během 3 hodin uvaří 800 různých jídel.
A co o Retigu říkají?
Mohl byste, prosím, uvést nějaké příklady výsledků vaření s produkty Retigo?
► Konvektomat používáme k vaření jen na krátkou dobu, protože obvykle vaříme od 9 do 12 (jen 3 hodiny!). Za tuto dobu stihneme uvařit přes 3 kg plátků slaniny, 40 klobás, 10 kg hranolků, 12 kg obalovaných kuřecích goujonů, brambory ve slupce, 5 kg dušeného kuřete, tucet pizz, 100 koláčů a paštik, 5 kg dušené čerstvé zeleniny a mnoho dalšího, co bychom mohli mít na denním menu, které je každý den jiné.
Jaké výhody vám přináší produkty Retigo?
► Konvektomat a pekařská pec nám umožnili rozšířit nabídku tak, aby to vyhovovalo současným studentům, a my jsme mohli připravit více jídel v kratším čase. Jídlo je tak možné prezentovat čerstvější a teplejší na rozdíl od horkých skříní.
Z jakého důvodu byste produkty Retigo doporučil dalším provozům?
► Snadné použití a vynikající software.
Co pro vás produkt Retigo znamená jedním slovem?
► Kvalita.
Steven Charles
manažer cateringu