Vision Holdomat
Příprava většího množství pokrmů není výhradně o samotném vaření, ale také o udržování pokrmů v ideální teplotě a dokonalé konečné kvalitě. Přesně k tomuto účelu slouží holdomat.
Více informací
Aby kuchyně byla úplná a efektivní, nesmí v ní chybět kvalitní holdomaty pro udržování potravin ve výdejní teplotě a samozřejmě i šokové zchlazovače/zmrazovače. Produkty v této sekci jsou nakupované od renomovaných světových výrobců a procházejí důkladnou vstupní kontrolou přímo ve firmě Retigo, aby se k našim zákazníkům dostal pouze důkladně prověřený a bezproblémový stroj.
Pokud přemýšlíte koncepčně, víte, co děláte. V gastronomii je příprava základem úspěchu. Vhodnou kombinací Vision konvektomatu a jednotlivých prvků Vision Chef Conceptu lze pokrýt všechny hlavní činnosti v profesionální kuchyni – vaření, udržování, šokové zchlazování/zmrazování a regeneraci a připravit se tak na bezproblémový a rychlý výdej pokrmů bez stresu a ztráty kvality.