Retigo s.r.o.

Už jste zkoušeli připravovat potraviny metodou sous-vide v konvektomatech Retigo?


+ velká kapacita konvektomatu
+ přesné nastavení teploty
+ jednoduché nastavení programu pomocí několika kroků
+ speciální programy pro sous-vide vaření přímo na hlavní obrazovce konvektomatu
+ 9 kategorií programů

Výhody sous-vide vaření:

  •        Šetří čas a peníze
  •     Prodlužuje trvanlivost potravin
  •        Zachovává přirozené aroma

Recept:

Naporcujte si hovězí maso na požadovanou tloušťku steaků, osolte, opepřete, přidejte kousek másla a zavakuujte.

Zvolte Retigo program pro přípravu hovězího masa metodou sous-vide, vložte do konvektomatu zavakuované sáčky se steaky a spusťte program. Jakmile program skončí, můžete steaky buď šokově zachladit a nebo otevřete sáčky a opečte steaky z obou stran na rozpálené pánvi. Než budou opečené, připravte si v konvektomatu grilovanou zeleninu. Položte nakrájené papriky, cukety a červené cibule na gastronádobu Retigo Grill, kterou následně dejte do předehřátého konvektomatu. Jakmile je grilovaná zelenina hotová, dochuťte solí, pepřem, olivovým olejem a octem balsamico. Podávejte s jogurtovým dipem, ochuceným mátou a okurkou.

Dobrou chuť!