Už jste zkoušeli připravovat potraviny metodou sous-vide v konvektomatech Retigo?
+ velká kapacita konvektomatu
+ přesné nastavení teploty
+ jednoduché nastavení programu pomocí několika kroků
+ speciální programy pro sous-vide vaření přímo na hlavní obrazovce konvektomatu
+ 9 kategorií programů
Výhody sous-vide vaření:
- Šetří čas a peníze
- Prodlužuje trvanlivost potravin
- Zachovává přirozené aroma
Recept:
Naporcujte si hovězí maso na požadovanou tloušťku steaků, osolte, opepřete, přidejte kousek másla a zavakuujte.
Zvolte Retigo program pro přípravu hovězího masa metodou sous-vide, vložte do konvektomatu zavakuované sáčky se steaky a spusťte program. Jakmile program skončí, můžete steaky buď šokově zachladit a nebo otevřete sáčky a opečte steaky z obou stran na rozpálené pánvi. Než budou opečené, připravte si v konvektomatu grilovanou zeleninu. Položte nakrájené papriky, cukety a červené cibule na gastronádobu Retigo Grill, kterou následně dejte do předehřátého konvektomatu. Jakmile je grilovaná zelenina hotová, dochuťte solí, pepřem, olivovým olejem a octem balsamico. Podávejte s jogurtovým dipem, ochuceným mátou a okurkou.
Dobrou chuť!